01 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora projesi ile yeşilleniyor!

Gaziosmanpaşa Essenora projesi ile yeşilleniyor!

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster 'in master planlarını hazırladığı Gaziosmanpaşa 'da dönüşüm yaşanıyor. Bu yeniden yapılanma, yeşil bir Gaziosmanpaşa 'nın oluşmasına da zemin hazırlıyor.



60 dönümlük şehir parkının yanı başında konumlanan kentsel dönüşüm projesi Essenora'nın ise yüzde 50'si yeşil alandan oluşuyor.


Toplam 758 konutluk projede, kule bloklarının altında yer alan teras katlarında, 250 metrekarelik 4+1 seçeneği ağırlıklı olmak üzere; 2+1 ve 3+1 dâhil toplam 58 adet bahçeli teras villalar yer alıyor.


Essenora A.Ş imzalı projede konut sahipleri, kendilerine ait bahçelerinde istedikleri bitkiyi yetiştirme imkanı  bulacaklar. Bahçeli teraslı villalarda ayrıca, solar enerji panelleri kullanılacak. 160  milyon TL'iik yatırımla hayata geçirilen  Essenora projesi, 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 758 konutluk bir kule kentsel dönüşüm projesi olan Essenora'da bloklarının altında yer alan teras konutların metrekaresi 3 bin 500 TL'den satışa çıkarılacak. Villaların metrekare ağırlıklı olmak üzere; satış fiyatı ise 5 bin 200 TL olacak. 


Posta


Geri Dön