21 / 05 / 2024

GOP Essenora

GOP Essenora

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster 'in master planlarını hazırladığı Gaziosmanpaşa 'da dönüşüm yaşanıyor. Bu yeniden yapılanma, yeşil bir Gaziosmanpaşa 'nın oluşmasına da zemin hazırlıyor.

Küçükköy Essenora satılık daire!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Küçükköy Essenora satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Essenora Gaziosmanpaşa ev fiyatları!

Toplam 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana gelen Essenora Gaziosmanpaşa ev fiyatları 397 bin TL'den başlıyor.

Küçükköy Essenora daire fiyatları!

Küçükköy Essenora daire fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Essenora Evleri ulaşım bilgileri!

Essenora Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Gaziosmanpşa Küçükköy'de bulunuyor. 6 blok halinde yükselen projede peşinde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora teslimleri!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje İstanbul 'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Essenora teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Essenora Evleri ödeme seçenekleri!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen projede 758 adet daire bulunuyor. Essenora Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Essenora Küçükköy adres!

Essenora Küçükköy adres bilgilerine göre proje Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...

Küçükköy Essenora Residence fiyatları!

Küçükköy Essenora Residence projesinde teslimler Haziran 2017 yılında yapılıyor. Gaziosmanpaşa Essenora Residence projesinde 758 daire, 12 ticari birim ve 1 market alanı yer alıyor...

Essenora Evleri'nde ödeme fırsatı! Peşinatsız, faizsiz!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz ödeme fırsatı kampanyası başladı. Önümüzdeki yıl teslim edilecek olan Essenora Evleri projesinde daire fiyatları 397 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Küçükköy Essenora ne zaman teslim?

Essenora Gaziosmanpaşa'da peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Peşinatsız ödeme yapılabilen proje 6 blok halinde inşa ediliyor. Peki Küçükköy Essenora ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Essenora satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Essenora satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Essenora kampanyalı ödeme planı!

Essenora kampanyalı ödeme planı kapsamında 0 peşinat, 0 faiz, 0 kredi ve 0 kefil ile daire sahibi olunabiliyor. 6 blok halinde yükselen projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

GOP Essenora Haberi

GOP Essenora

60 dönümlük şehir parkının yanı başında konumlanan kentsel dönüşüm projesi Essenora'nın ise yüzde 50'si yeşil alandan oluşuyor.


Toplam 758 konutluk projede, kule bloklarının altında yer alan teras katlarında, 250 metrekarelik 4+1 seçeneği ağırlıklı olmak üzere; 2+1 ve 3+1 dâhil toplam 58 adet bahçeli teras villalar yer alıyor.


Essenora A.Ş imzalı projede konut sahipleri, kendilerine ait bahçelerinde istedikleri bitkiyi yetiştirme imkanı  bulacaklar. Bahçeli teraslı villalarda ayrıca, solar enerji panelleri kullanılacak. 160  milyon TL'iik yatırımla hayata geçirilen  Essenora projesi, 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 758 konutluk bir kule kentsel dönüşüm projesi olan Essenora'da bloklarının altında yer alan teras konutların metrekaresi 3 bin 500 TL'den satışa çıkarılacak. Villaların metrekare ağırlıklı olmak üzere; satış fiyatı ise 5 bin 200 TL...