28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venezia Viaport'ta 321 bin liraya!

Gaziosmanpaşa Venezia Viaport'ta 321 bin liraya!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Gaziosmanpaşa Venezia Viaport'ta konut fiyatları 321 bin liradan başlıyor...



Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da konumlandırılan ve Venezia'dan ilham alarak tasarlanılan Gaziosmanpaşa Venezia Viaport projesi 5 bloktan oluşuyor. Arsa alanının 82 bin metrekare olarak belirlendiği Gaziosmanpaşa Venezia Viaport'ta; yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları, kapalı otopark, açık otopark ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Toplamda 2 bin 200 konutu bünyesinde barındıran Gaziosmanpaşa Venezia Viaport projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Venezia Viaport fiyatları 321 bin liradan başlangıç gösteriyor. Firma bünyesinde çeşitli ödeme seçenekleri sunan Gaziosmanpaşa Venezia Viaport projesi banka kredisi ile de konut satın alabiliyor.


Gaziosmanpaşa Venezia Viaport'ta teslimler 2014 Aralık olarak belirlendi. 


Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Venezia Viaport projesi TEM'in hemen yanında yer alıyor. Proje lokasyon olarak çok merkezi bir konumda yükseliyor.


Gaziosmanpaşa Venezia Viaport irtibat;


Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön