29 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek üzere Kentsel Dönüşüm Bürosu açtı. Belediye Başkanı Usta "Vatandaşlarla yapacağımız görüşmelerle kentsel dönüşüm sürecinin sağlıklı islemesini sağlayacağız" dedi.



GAZİOSMANPAŞA Belediyesi, vatandaşları kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirmek amacıyla yaptığı çalışmaları kapsamında bir Kentsel Dönüşüm Bürosu'nu daha hizmete açtı. Açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AI< Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaş katıldı. AI< Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Pirdal "Gaziosmanpaşa'daki dönüşüm bir anlamda şehrin dönüşümü noktasında örneklik edecek bir özelliğe sahip. Buradaki yürütülen çalışmalar kentsel dönüşüm anlamında en geniş alana sahiptir. Kentsel dönüşüm ofisi büyük önem taşıyor ve tüm halkımız için hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu. Başkan Usta, Kentsel Dönüşüm Büroları vasıtasıyla vatandaşı bilgilendirdiklerini ve onların görüşleri üzerinden planlarını yaptıklarını belirtti . 


Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm kapsamında olan yerlerde yaklaşık 10 bin insanın yaşadığı bilgisini veren Usta, vatandaşlarla yapacakları görüşmelerle bu sürecin sağlıklı bir şekilde sürmesini sağlayacaklarını söyledi. İlçede Kentsel Dönüşüm çalışmaları vasıtasıyla ulaşım sorununu halletme hedefleri olduğunun altını çizen Usta, Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun yanı sıra Gaziosmanpaşa Merkez ve ICüçükköy'den de geçecek bir metro hattının proje aşamasında olduğunu söyledi. Milletvekili Bürge ise kentsel dönüşümün zor bir süreç olduğunu belirterek Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden Başkan Usta'ya güvenmelerini istedi. 


Star


Geri Dön