28 / 04 / 2024

Gebze Amatör Spor Evi'nin inşaatı büyük oranda tamamlandı!

Gebze Amatör Spor Evi'nin inşaatı büyük oranda tamamlandı!

Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesi için tesisiler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Amatör Spor Evi yapıyor. Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa edilen yapı büyük oranda tamamlandı.





Amatör sporun gelişmesi için çeşitli çalışmalar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapacağı mekanlar oluşturmaya da devam ediyor. Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesi için tesisiler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Amatör Spor Evi yapıyor. Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa edilen yapı büyük oranda tamamlandı.




PEK ÇOK SPORCU YETİŞECEK


Spor Evi’nin tamamlanmasıyla yıllar önce güreş antrenman salonu olarak yapımı başlayan ancak bitirilemeyen kaba inşaat halindeki yapıyı Amatör Spor Evi’ne dönüşüyor. Elden geçirilen yapı Gebzeli pek çok sporcunun yetişeceği bir mekan haline gelecek. Spor Evi’nde çeşitli branşlarda spor imkânı sağlanacak.


 


1100 METREKARE ALAN


Bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olan yapı güreş, boks ve halter gibi ilginin yoğun olduğu alanlarda sporcu yetişmesine zemin hazırlayacak. 2 adet güreş minderi, boks ve halter ringinin yer alacağı salon çok amaçlı olarak kullanılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön