13 / 05 / 2024

Gebze spor evi

Gebze spor evi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi amatör spora Amatör Spor Evi’yle destek veriyor. Gebze’de inşa edilen Spor Evi, gençleri spora teşvik etmek ve sporcuların sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına ortam hazırlamak için oluşturuluyor....

Gebze Amatör Spor Evi'nin inşaatı büyük oranda tamamlandı!

Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesi için tesisiler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Amatör Spor Evi yapıyor. Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa edilen yapı büyük oranda tamamlandı.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Kentte her geçen gün yeni bir spor yatırımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına başladı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze spor evi Haberi

Gebze spor evi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi amatör spora Amatör Spor Evi’yle destek veriyor. Gebze’de inşa edilen Spor Evi, gençleri spora teşvik etmek ve sporcuların sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına ortam hazırlamak için oluşturuluyor.


Amatör Spor Evi’nin tamamlanmasıyla geçmiş yıllarda güreş antrenman salonu olarak yapımı planlanan ancak tamamlanamayan proje Amatör Spor Evi olarak hayata geçiriliyor. Gebzeli pek çok sporcunun yetişeceği bir mekan haline gelecek Spor Evi, çeşitli branşlarda spor imkanı sağlayacak.


Bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olan yapı güreş, boks ve halter gibi ilginin yoğun olduğu alanlarda sporcu yetişmesine zemin hazırlayacak. 2 adet güreş minderi, boks ve halter ringinin yer alacağı salon çok amaçlı olarak...