13 / 05 / 2024

kocaeli Gebze Amatör Spor Evi

kocaeli Gebze Amatör Spor Evi

Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesi için tesisiler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Amatör Spor Evi yapıyor. Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa edilen yapı büyük oranda tamamlandı.

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

TOKİ Kocaeli Gebze 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Gebze projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Gebze 2022 sosyal konut projesi...

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

Gebze Emlak Konutları kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında, 6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı, Kısmi Kesin Kabul

TOKİ Kocaeli Gebze 100 bin konut projesi sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan 250 konutun hak sahipleri belirlendi.

Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar ne zaman yıkılacak?

1999 Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli’deki binalara hasar tespit çalışmaları yapıldı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,TBMM’de Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar hakkında sorular yöneltti. Milletvekili Türkkan;"500 bina neden hala yıkılmadı?" sorusunu sordu.

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları!

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kocaeli Gebze 2020 fiyatları ne kadar?

kocaeli Gebze Amatör Spor Evi Haberi

kocaeli Gebze Amatör Spor Evi



Amatör sporun gelişmesi için çeşitli çalışmalar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapacağı mekanlar oluşturmaya da devam ediyor. Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesi için tesisiler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Amatör Spor Evi yapıyor. Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa edilen yapı büyük oranda tamamlandı.




PEK ÇOK SPORCU YETİŞECEK


Spor Evi’nin tamamlanmasıyla yıllar önce güreş antrenman salonu olarak yapımı başlayan ancak bitirilemeyen kaba inşaat halindeki yapıyı Amatör Spor Evi’ne dönüşüyor. Elden geçirilen yapı Gebzeli pek çok sporcunun yetişeceği bir mekan haline gelecek. Spor Evi’nde çeşitli branşlarda spor imkânı sağlanacak.



1100 METREKARE ALAN


Bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olan yapı güreş, boks ve halter gibi ilginin yoğun olduğu alanlarda sporcu yetişmesine zemin hazırlayacak. 2 adet güreş minderi, boks ve halter ringinin yer alacağı...