Kent Haberleri

Gebze İnşaat Odası: Gebze depreme hazırlanmalı...

Gebze İnşaat Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bu kenti depreme hazırlamalıyız. Afet tırlarımız, afet mutfağımız var. Fakat, afet anında iletişimin kopmaması çok önemli. Bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz” diye konu

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’de meslek odaları ile bir araya geldi. Gebze İnşaat Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Çağdaş Kara, Gebze Makine Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yeşiltepe, Gebze Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Serdaroğlu ve Gebze Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Baycan Aküzüm katıldı.

İLETİŞİMİN KOPMAMASINI SAĞLIYORUZ

Programda meslek odalarının yöneticileri ile birlikte sohbet eden Başkan Büyükakın, “Bizler çoğunluğun oyuyla seçilip geliyoruz. Ama bize oy vermeyenler adına da kararlar alıyoruz. Bu açıdan şehrimizde bulunan herkese kulak veriyor, talepleri, önerileri ve hayata geçirdiğimiz çalışmalarla ilgili geri bildirimleri dinliyoruz. Bizim birinci önceliğimiz bu kenti depreme hazırlamak. Hep birlikte bu kenti depreme hazırlamalıyız. Bu alanda arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz. Afet tırlarımız, afet mutfağımız var. Fakat, afet anında iletişimin kopmaması çok önemli. Bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz” diyerek hayata geçirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

6 Şubat 2023’te yaşadığımız ve 10 ilde büyük bir yıkıma yol açan deprem bölgesinde hayata geçirdiği çalışmalarla herkesin takdirini toplayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ziyaretleri için teşekkür eden Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Çağdaş Kara, “Ülkemizde depreme en duyarlı belediye başkanı sizsiniz. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gebze ve Kaş'ta 5 adet arsa satılıyor: En ucuzu 13.9 milyon, en pahalısı 130.3 milyon TL!

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!