10 / 05 / 2024

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.



DENGELİ BİR PİYASA ÖNGÖRÜYORUZ

AVM sektörünün önemli bir dönüşümden geçtiğini belirten Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç, AVM’lerin şehir yaşamının vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, “Alışveriş merkezlerinin sosyal hayatta önemli bir yeri var. İçinde yer alan mağazalarla birlikte büyük bir ekosistem oluşturuyor. Bu sene dengeli bütçeler yaptık ve seçim sonrası bizi çok şaşırtacak sonuçlar beklemiyoruz. Enflasyonun etkisi devam edecek. Piyasalarda belirli bir denge olacak” ifadesini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön