01 / 07 / 2024

Gelincik Konakları Lüleburgaz'da yükseliyor!

Gelincik Konakları Lüleburgaz'da yükseliyor!

İşbilir Grup Başoğlu inşaat, özverili ve titiz çalışmaları ile kendini geliştirerek, güçlü teknik kadrosu ve kaliteden ödün vermeyen iş disiplini ile kurduğu yaşanası huzurlu yuvalar kervanına 'Lüleburgaz Gelincik Konakları' ile devam ediyor




15 yıldır Çorlu ve Trakya genelinde çeşitli büyük projelere imza atan İşbilir Grup Başoğlu inşaat, özverili ve titiz çalışmaları ile kendini geliştirerek, güçlü teknik kadrosu ve kaliteden ödün vermeyen iş disiplini ile kurduğu yaşanası huzurlu yuvalar kervanına 'Lüleburgaz Gelincik Konakları' ile devam ediyor Grup çatısı altında 5 yıl önce kurulduğunu ve o günden bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden İşbilir. "Başoğlu İnşaat olarak Çorlu'da ve Bağlar semtinde iki proje ayrıca, Çarşı Konakları. Açelya Konakları, İşbilir Apartmanları. Nehir Apartmanları. Çavuş Konakları. Anadolu Sitesi. İşbilir Evleri. Tonguçlar Apartmanı ve benzeri projeleri tamamlayıp bitirdik. Şu an devam eden projelerimiz. Lüleburgaz Toki yolundaki Gelincik Konakları. Çorlu'da 50 daire ve İstanbul Tarabya'da deniz manzaralı 112 dairelik projelerdir" diyerek sözlerini sürdürdü. 


'Gelincik Konakları ile ilkleri yaşayın' Lüleburgaz Gelincik Konaklarının 124 daire ve dükkandan oluştuğunu, dairelerin 125-135 ve 140 metrekare olarak belirlendiğini söyleyen Feyzullah İşbilir. "Daireler ebeveyn banyolu, mutfak ve banyo dolaplı. portmantolu ve kombili olarak anahtar teslim edilmektedir. Gelincik Konaklarının Lüleburgaz'da bir ilk ve tek olmasının sebebi, kullanılan malzemelerin birinci sınıf olması ve en önemlisi de ekolojik sıva kullanılmasıdır. Ekolojik sıva. kokuyu, nemi, rutubeti, evin içerisinde oluşan tüm kokuyu hapsetme özelliğine sahiptir. Örneğin, balık pişirdiğinizde oluşan koku. bu sıva sayesinde ortadan kalkmış olacaktır" diye konuştu. 

Bunun dışında Gelincik Konakları nda yüzme havuzlan, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkları, otopark ve hanımlar için spor aletlerinin de yer aldığını belirten Feyzullah İşbilir. 

sözlerini. "Huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamak isteyen herkesi Gelincik Konakları na bekliyoruz" diyerek tamamladı. 


malzemeleri toptan ve perakende ticaretinde büyük ölçekte satışlar yapan bir firma haline geldiğini aktaran Feyzullah İşbilir. "Yine o dönemde istanbul. Tekirdağ ve Çorlu'da at alanında da faaliyet gösteren İşbilir Grup. 

Çorlu'da tamamladığı 2 binin üzerinde daire ile bölgenin önde gelen firmaları arasında yerini almıştır, İşbilir Girup 5 şirketi ile Türkiye'nin çeşitli yerlerinde faaliyet göstermekte olup ağırlıklı olarak İstanbul Tarabya, Tekirdağ ve Çorlu bölgelerinde çalışmalarına devam etmektedir. 


İşbilir Grup bünyesinde olan ve şu an Lüleburgaz Gelincik Konakları nın da işbilir (îrup bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Başoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah işbilir. Lüleburgaz Toki yolundaki projeleri 'Gelincik Konakları nın. Lüleburgaz'ın değişen yüzünde önemli bir yerinin olacağını belirterek. "94 daire ve 30 dükkândan oluşan Gelincik Konakları ile Lüleburgaz'ın değişen yüzü olmaya adayız" dedi. 


Posta Trakya


Geri Dön