29 / 04 / 2024

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan son uyarı geldi. Tarih belli oldu

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan son uyarı geldi. Tarih belli oldu

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan yapılan açıklamaya göre 2022 yılı Ocak-Şubat-Mart ayı için gerekli gelir beyannamesi ve bu beyannameler ışığında ödenmesi gereken vergiler için son işlem tarihi 20 Mayıs tarihine uzatıldı. Mükelleflere son çağrı Gelir İdaresi'nin internet sitesinden yapıldı.



Gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilmesi ve ödemelerine ilişkin süre, 20 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yapılan açıklamada, 17 Mayıs sonuna kadar verilmesi gereken, yılın ilk çeyreğine ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme süreleri ile bu vergilerin, ödeme süreleri 20 Mayıs gününe kadar uzatıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön