29 / 04 / 2024

Gemlik Müteahhitler Derneği'nden yeni imar alanları açılması talebi!

Gemlik Müteahhitler Derneği'nden yeni imar alanları açılması talebi!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, “kuzey planları”nın yürürlüğe girerek yeni imar alanlarının açılması için Müteahhitler Derneği’nin destek arayışları sürüyor. GMD, bu haftaki programında iktidar partisi olan AK Parti’yi ziyaret etti...




Bursa’nın Gemlik ilçesinde, “kuzey planları”nın yürürlüğe girerek yeni imar alanlarının açılması için Müteahhitler Derneği’nin destek arayışları sürüyor.


Gemlik Müteahhitler Derneği yöneticileri, kuzey planları ile ilgili geçen hafta CHP ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etmişti. GMD, bu haftaki programında iktidar partisi olan AK Parti’yi ziyaret etti. İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan GMD heyeti adına Başkan Hamza Aygün açıklamalarda bulundu. Aygün, Gemlik’te imar alanlarının tükenme noktasına geldiğini, bir an önce depreme dayanıklı bölgeler olan kuzey planlarının yürürlüğe girmesi gerektiğini söyleyerek, AK Parti’nin destek istedi.


Yılmaz, bu konuda her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, Gemlik için imar alanlarının genişletilmesinin öncelikli bir mesele olduğunun altını çizdi. Gemlik’te özellikle Zeytin Koruma Kanunu’ndan kaynaklanan açmazların bulunduğunu kaydeden Yılmaz, “Ama bunu da aşmak için gerek Bursa Büyükşehir Belediyesi, gerekse  Ankara  nezdinde çözüm için diğer siyasi parti temsilcileriyle de ortak çalışma yaparak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.



Milliyet


Geri Dön