08 / 05 / 2024

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...



Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS den 70 puan alan...

KAMU PERSONELİ BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIYOR?

Adaylar başvurularını 26-30 Aralık tarihleri arasında http://"www.icisleri.gov.tr" internet sitesi üzerinden "duyurular" bölümünde yayımlanacak link aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Başvuruda bulunacak adayların en az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olması, 35 yaşını tamamlamamış olması, geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personel Seçme Sınavı'nın KPSSP(23) puan türünden en az 70 ve üzerinde puan almış olması gerekiyor.

Başvuru şartları, aranan nitelikler ve sınava yönelik bilgiler bakanlığın internet sitesinde yer alacak.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS den 70 puan alan...

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 25 STAJYER KONTROLÖR ALACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından stajyer kontrolör kadrosuna sözlü sınavla 25 kişi alınacak.

Başvuruda bulunacak sdayların en az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ve fakültelerin mimarlık bölümleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca onaylanan yurt içi ya da yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olması, 2021 - 2022 yıllarında yapılan KPSS sınavının istenilen puan türlerinden 70 ve üzerinde puan almış olması gerekiyor.

Söz konusu başvurular, 26 Aralık-16 Ocak tarihleri arasında http://"http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Aranan nitelikler ve diğer başvuru şartlarına yönelik bilgilere kurumun "http://yigm.ktb.gov.tr" internet sitesindeki "duyurular" bölümünden ulaşılabilecek.

Çocuk başına 1.259 TL geri ödemesiz nakit para her ay verilecek! Aralık ayı SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

Her ay 1250 TL nakit para hesaplara peş peşe geliyor! Aile destek ödemeleri yatan iller açıklandı mı?


Geri Dön