03 / 05 / 2024

Gençlere sevindirici haber Cumhurbaşkanı'ndan geldi! Bu yaş aralığında olanlara faizsiz kredi verilecek!

Gençlere sevindirici haber Cumhurbaşkanı'ndan geldi! Bu yaş aralığında olanlara faizsiz kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençler için yeni bir kredi duyurusu yaptı. Gençlere faizsiz şekilde kredi verilecek. Yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası gençlere destek sunacak. İşte tüm detaylar…



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir müjdeli haber duyurdu. ‘’Gençlik İçin Hemen Şimdi’’ programı kapsamında konuşan Recep Tayyip Erdoğan gençlerin iş kurma hayallerine destek olmak amaçlı olarak Aile ve Gençlik Bankası kurulacağının altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Gençlere sevindirici haber Cumhurbaşkanı ndan geldi! Bu yaş aralığında olanlara faizsiz kredi verilecek!

Gençlerin iş kurması için destek sağlanacak

Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulması ile birlikte gençlere eğitimlerinden evliliğine kadar her türlü amaçla destek sağlanacak. Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla iş kurmak isteyen gençler için faizsiz şekilde kredi verilecek. Bu müjdeli haber ile birlikte gençlerin iş kurma hayalleri gerçeğe dönüşecek. İş kurma alanındaki finansal gereksinimler kolay bir şekilde karşılanabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön