04 / 05 / 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağının müjdesini verdi. Ancak antrenör alımı için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavların ertelendiği duyuruldu. Konuya ilişkin bakanlıktan bir açıklama geldi. 



“2022 YILI SÖZLEŞMELİ ANTRENÖR ALIMI SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVIN ERTELENMESİNE İLİŞKİN DUYURU

Gençlik ve Spor Bakanlığımız taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, boş bulunan sözleşmeli antrenör pozisyonları için 657 sayılı Devlet Memurları Yasasının 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar kapsamında 2022 senesi KPSS B grubu P3 puan sırası esas alınarak boş kontenjan sayısının üç (3) katına girerek sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan kişilerin, sözlü ve uygulamalı sınavlarının 13 Şubat-22 Şubat 2023 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirileceği ilan edilmişti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Bilindiği üzere Kahramanmaraş şehrinde gerçekleşen ve ülkemizi etkileyen deprem felaketi sebebiyle bahsi geçen sözlü ve uygulamalı sınav ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınav tarihi daha sonra ilan edilecektir. 

İlgililere ilanen duyurulur”

KIZILAY KPSS ŞARTI OLMADAN PERSONEL ALACAK

Öte yandan, Kızılay, tarafından yapılan açıklamada ön lisans mezunu mekanik teknikeri personeli alacağı müjdesi verildi. Adaylarda aranan koşullar ve başvuru bilgileri de netleşti ve adaylarda KPSS puan şartı aranmayacağı da belirtildi. Kızılay bünyesinde istihdam edilmek üzere ön lisans mezunu adaylar içerisinden mekanik teknikeri alımı yapılacağı müjdesi verildi.

PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN DETAYLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe yeni ödeme geliyor! Çiftçiler bu habere çok sevinecek!

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Akbank’ın bu kampanyası büyük ilgi gördü! Herkese bin TL dağıtıyor! Akbank kesenin ağzını açtı!


Geri Dön