01 / 05 / 2024

Project Partners, konut projelerinin satış işini kolaylaştırıyor!

 Project Partners, konut projelerinin satış işini kolaylaştırıyor!

Şirket yetkilileri, verdikleri hizmetlerden birinin de şirket müşterilerinin verilerini, bir zorunluluk haline gelen izinli pazarlama yasalarına uygun hale getirdiklerini söylüyorlar



Konut projelerinin müşteri teması ve takibini yönetecek yeni bir çözüm, Project Partners tarafından tanıtılmaya başlandı. Project Partners bu sistem ile, müşterinin projeyle ilk temasından, tüm takip süreci boyunca, aynı kalitede iletişim kurulmasını ve hizmet verilmesini sağlıyor. Birden fazla hizmetin entegre olarak çalıştığı çözüm kapsamında, Profesyonel Çağrı Merkezi, Müşteri İlişkileri Yazılımı (CRM), Bilgi Güncelleme ve İzinli Pazarlama Yasalarına Uyum Çalışması, Bilgi Güvenliği, Pazarlama Amaçlı Dış Arama, Müşteri Anketleri, Hizmet Kalitesinin Ölçümü gibi unsurlar yer alıyor.


Project Partners yetkilileri, sundukları çözümün en önemli faydasının müşterilerle ilgili her çalışmanın aynı ortamda yer alması ve bu yapının entegre olarak çalışması olduğunu söylüyorlar. Bilgilerin tek noktada konsolidasyonu, müşteri bilgilerinin tekrarlanmaması ve şirket içinde ilgili herkesin aynı bilgiyi kullanabilmesi satış sürecinde hız ve verimlilik sağlıyor.


Bu çözümün, şu andaki müşterileri arasında 72 daireli projeden 10’un üzerindeki projelerinde binlerce dairesi olan şirketler olduğu ve bu yapıların aynı verimlilikte sistemi kullandığı belirtiliyor. Sistem, büyük bütçelerle gerçekleştirilen pazarlama çalışmalarının devamında, müşteri teması ve takibi aşamasında hem firmanın kalite algısını artıracak hem de satışı hızlandıracak araçlar sunuyor.

 

İzinli Pazarlama Yasalarına Uyum


Şirket yetkilileri, verdikleri hizmetlerden birinin de şirket müşterilerinin verilerini, bir zorunluluk haline gelen izinli pazarlama yasalarına uygun hale getirdiklerini söylüyorlar. Son 6 ayda değişik şirketlerin 150 bine yakın verisinin bu amaçla çalışıldığını belirtiyorlar. Şirketlerin bünyesindeki müşteri verilerinin tekrarlardan oluştuğunu ve bu durumda müşteriler birden fazla bilginin gittiğini, bu durumunda hem şirketin kalite algısının düştüğünü hem de finansal kayıpların oluştuğunu belirtiyorlar. Proje pazarlayan şirketlerin daha sağlıklı ve izinli verilere uygun veritabanlarına sahip olmak istedikleri vurgulanıyor.

 

www.ProjectPartners.com.tr



Geri Dön