06 / 05 / 2024

Geniş hacimli tasarımıyla çok fonksiyonlu buzdolabına mutfaklarınızda yer açın! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacimli tasarımıyla çok fonksiyonlu buzdolabına mutfaklarınızda yer açın! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabındaki kokulardan rahatsız olanlar için Vestel, kokuların birbirine karışmasını engelleyen, gün ışığı pro teknolojisi ile virüsleri yok eden no frost buzdolabı üstün teknolojik tasarıma sahiptir. Peki geniş hacme ve çok fonksiyona sahip buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



Geniş hacimli tasarımıyla çok fonksiyonlu buzdolabına mutfaklarınızda yer açın! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Özellkle geniş ailelere hitap eden buzdolabı sağladığı avantajlar ile ev hanımlarının mutfaklarında yer alıyor. Üstün teknolojiye sahip tasarımlı buzdolabı geniş hacme sahiptir. Bir çok gıdanın sağlıklı bir şekilde bakterilerden arınarak muhafaza edilmesini sağlar. 

Gün Işığı Pro Teknolojisi

Gün Işığı Pro Teknolojisi, içerisindeki UVC ışınları sayesinde filtre yüzeyinde antibakteriyel ve antifungal etki ortaya koyar.Filtre yüzeyindeki bakterilerin* %99,999'unu, fungusların* %99.99'unu ve virüslerin**  %99.99'unu öldürerek ortadan kaldırır. 

Ekran Koruma Modu

Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital ekranı üzerinde yer alan “mod” butonuna, parmağınızı 5 saniye boyunca basılı tutarak aktifleştirmek mümkündür. “Ekran Koruma Modu” sayesinde buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız takdirde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda bulunacaktır.

Çocuk Kilidi Modu

Çocukların güveliğinide düşünen Vestel “Çocuk Kilidi” modunu kolaylıkla aktifleştirmeniz neticesinde çocuklarınızın düğmeler ile oynayarak buzdolabının ayarlarını bozmasını önlemiş oluyorsunuz.

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Kompresörlerin sürekli çalışır halde olması fazla enerji sarfına neden olur.Vestel buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçerek iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilecek teknolojiye sahiptir.

Kokular birbirine karışmaz

Kokuları birbirine karıştırmayan özel soğutma sistemi sayesinde soğutucu ve dondurucu bölmeler arasından koku geçisini engeller, yiyeceklerinizi daha uzun süre taze saklar.

Peki buzdolabında çok yönlü soğutma sistemi ve taze hava teknolojisi var mı ?


Geri Dön