03 / 05 / 2024

Girişimcilere müjde! Bunu yetiştirirseniz devlet desteği alırsınız

Girişimcilere müjde! Bunu yetiştirirseniz devlet desteği alırsınız

Mantar yetiştiriciliğinin büyümesi için ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin yapacağı mantar yetiştiriciliği için, Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hibe verileceğini duyurdu.



Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, konuyla alakalı olarak bir ilan yapıldı, kültür mantarı imalatına verilecek hibe desteğinin içeriğini açıkladı. 

KÜLTÜR MANTARI ÜRETİMİNE HİBE DESTEĞİ

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kültür Mantarı imalatına bağış desteği duyurusu yaptı. Kırsal kalkınma destekleri kapsamında kültür mantarı üretimine has yeni tesis, kısmen yapılmış yatırımların tamamlanması, kapasite yükseltme ile teknoloji ivonasyonu ve  modernizasyonuna hibe desteği verilecek. Başvurular 09.12.2022 - 10.02.2023 tarihleri arasında bilgi giriş sisteminden yapılacak.

Girişimcilere müjde! Bunu yetiştirirseniz devlet desteği alırsınız

Başvuruyu aşağıdaki linkten yapabilirsiniz... 
http://hibedestek.tarimorman.gov.tr/Tarim/onlinebasvuru.aspx?tip=3

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön