30 / 04 / 2024

Gökçadır İnşaat konut projelerine odaklanıyor!

Gökçadır İnşaat konut projelerine odaklanıyor!

Sektöründe 37 yıllı geride bırakan Gökçadır İnşaat, bir dönem sanayi tesisi yapmasına karşın son dönemlerde özellikle konut projelerine ağırlık verdi. Firma, yılda yaklaşık 80-100 arasında konut teslim ediyor...



Sektöründe 37 yıllı geride bırakan Gökçadır İnşaat, bir dönem sanayi tesisi yapmasına karşın son dönemlerde özellikle konut projelerine ağırlık verdi. Anahtar teslim projelere imza atan firma, yılda yaklaşık 80-100 arasında konut teslim ediyor.
Projelerini anlatan Gökçadır İnşaat Genel Müdürü Emre Gökçadır, butik bir proje olan Park Vital ile hedefledikleri başarıya ulaştıklarını, son projeleri Çamlık Evleri ile de sektördeki iddialarını devam ettirdiğini dile getirdi. İnşası süren Çamlık Evleri'nin Kayapa'da yükseldiğine dikkat çeken Gökçadır, "Kayapa'da, yepyeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Yapı teknolojisinin en kaliteli ayrıntılarının buluştuğu Çamlık Evleri, kentin stresinden uzakta ve şehir hayatına bir o kadar yakın, doğayla iç içe bir proje.
Uludağ Üniversitesi'ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvan'na 12 dakika, İstanbul İNŞA Deniz Otobüsleri iskelesine ise 30 dakika uzaklıkta" ifadelerini kullandı.
4 blokta toplam 82 daire bulunuyor Gökçadır, 10 bin metrekare alan üzerine toplam 15 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Çamlık Evleri'nin, 4 blokta yer alan toplam 82 daireden oluştuğunu söyledi. Çamlık Evleri'nin 650 hektar alanda tek proje olduğunu anlatan Gökçadır, "Bir konuttan beklenilenin daha fazlasını bir arada sunuyoruz.
Yüzme havuzu, "yürüyüş, oyun ve dinlenme alanlarıyla, otopark problemini sorun olmaktan çıkartan bölümleriyle Çamlık Evleri'nde her ayrıntıyı düşündük. 7 bin 500 metrekarelik alan bahçe ve sosyal alanlara ayrıldı. Projemizde 800 metrekare kapalı alana sahip market de yer alacak" diye konuştu.
2+1,3+14+1,5 + 1 dubleks, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks seçeneklerinin yer aldığı projenin deprem güvenliğine uygun inşa edildiğini belirten Gökçadır, dairelerin yüzde 60'ının satıldığını,teslimadann da 2014'te yapılacağını vurguladı.
Sahil yörelerinde yeni projeler yapacağız Gökçadır, "Bir dönem sanayi tesisi yapmamıza karşın artık konut projelerine odaklandık. Çok konut değil, kaliteli konut üretmeyi hedefliyoruz. Yıllık konut teslim sayımız 80-100 arasında değişiyor. Önümüzdeki dönemde Ayvalık gibi sahil yörelerinde projeler yapmayı düşünüyoruz. 2012'de bir önceki yıla oranla projelerde yüzde 10 artış kaydettik.
Bu yıl da aynı artışı bekliyoruz" dedi.


Dünya Kobiden


Geri Dön