28 / 04 / 2024

Gökçebey şantiye alanına dönüştü!

Gökçebey şantiye alanına dönüştü!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk döneminde ilçe hizmet şantiye alanına dönüştü. Başkan Öztürk, Gökçebey şehir merkezinde ve mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.



Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk döneminde ilçe hizmet şantiye alanına dönüştü. 


Gökçebey şehir merkezinde ve mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Öztürk, "Göreve geldiğimde, Gökçebey'in eksiklerini tespit ederek, 'halkımızın talep ve doğrultusunda ve şahsımın da 28 yıllık belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey'de katılımcı belediyecilik, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği ilkesi doğrultusunda hizmet yapacağım' diye söz vermiştim. 30 Mart 2014-19 Ekim 2015 tarihleri arasında belediyemizin ilçemize kazandırdığı yeni hizmet araçları ve yapılan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara'da bizlere her türlü desteği veren bir önceki milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar'a şahsım ve ilçe adına çok teşekkür ediyorum. 19 ayda ilçemizin değişik alanlarında 150'e yakın hizmet gerçekleştirilmiştir. Bugün ise ilçemizde;  TOKİ  Projesi, Doğalgaz Projesi, Enerji Hatlarının Yeraltına Alınması Projesi, Ağusto Deresi Genişletilmesi Projesi, Kent Ormanı Projesi ve Kanalizasyon Projesi yapılıyor. Belediye ekiplerimizle her sahada varız. Kasımlar Boğazı'nda kanal çalışmaları, Mankap yolunun alt tarafındaki yolu, Kahyaoğlu ile Osmanbaşoğlu Mahallesi'ne bağlantı yolu, Çukur Mahallesi'ndeki dağ yolu çalışmaları hızla devam ediyor. 


Yaklaşık üç yıl içerisinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelişen, büyüyen ve kalkınarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Aynı kararlıkla hizmet çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 


Önder Gazetesi


Geri Dön