29 / 04 / 2024

Gökşin Durusoy: Akbatı'da kazandığımız ödüller markayı ayrıcalıklı kılıyor!

Gökşin Durusoy: Akbatı'da kazandığımız ödüller markayı ayrıcalıklı kılıyor!

Akış Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Gökşin Durusoy, oldukça geniş bir sektör olan gayrimenkul sektöründe ödül almanın bir marka olarak kendilerini daha ayrıcalıklı kıldığını ve yücelttiğini söylüyor. Durusoy, “Bu da direkt olarak müşterilerimizin şirket



Yeniden yapılanma stratejileri çerçevesinde gayrimenkulü ana iş sahalarından biri olarak belirleyen Akkök Şirketler Grubu, 2006 yılında Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş’yi kurdu. Aktif büyüklüğü 1 milyar 201 milyon TL olan Akiş bugün, 1993 yılında Akmerkez ile ülkemizde ilk alışveriş merkezi konseptini yaratan Akkök Şirketler Grubu bünyesinde yer alıyor. Ortak olarak yer aldıkları Akasya Acıbadem, Akkoza ile tamamını üstlendikleri Akbatı ve Akbatı Beyaz Kule projeleri devam eden Akiş’in toplam 120 çalışanı var.

Akbatı olarak Capital, Ekonomist ve Maison Française dergileri öncülüğünde gerçekleştirilen Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları yarışmasında Akıllı Ev Kategorisi’nde 2 ödül birden alan Akiş Gayrimenkul Yatırım A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, aldıkları ödüllerin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söylüyor. Durusoy sorularımızı şöyle yanıtladı:

Akiş GMYnin aldığı ilk ödül neydi
Akbatı olarak, Capital, Ekonomist ve Maison Française dergileri öncülüğünde, Hürriyet Emlak desteği ve Silverline ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları yarışmasında Akıllı Ev Kategorisi’nde 2 ödül birden aldık.

Sizin için en önemli ödül hangisiydi Neden
Akbatı Residences daire teslimlerine Aralık 2011’de başlandı. O tarihten bu yana sonuçlanan ve emlak yatırımları arasında en prestijli ödüllerden biri olmaya aday Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları yarışmasında ödül almaya hak kazandık. Hem yarışma jürisi hem de halkın oylarıyla belirlenen bu ödül bizim için çok önemli.

Bu ödüller şirketinizin hangi gücünü ortaya koyuyor
Akiş Gayrimenkul olarak, dünyadaki trendleri ülkemizin değerleriyle harmanlayarak insanımızın önünde yeni kulvarlar açmayı misyon olarak benimsedik. Bu bağlamda gücümüzü de inovasyondan aldığımızı söyleyebiliriz.

Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde inovatif yaklaşımımızı sürdürüyor ve her zaman ekip olarak hareket ediyoruz. Öte yandan, öngörülü yaklaşımlarımızın, yurtiçi ve yurtdışmda sektörü yakından takip etmemizin de başarımızda çok büyük bir paya sahip olduğunu düşünüyoruz. Bu başarılarımızı ileriki dönemlerde de sürdürebilmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

Şirketiniz için ödül almak ne anlama geliyor Ödüllerin size neler kattığını düşünüyorsunuz
Aldığımız ödüller bizim için önemli bir motivasyon kaynağı. Kısa sürede ekibimizle beraber büyük başarılara imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Yaptığımız işte takdir görmek ve ödüllendirilmek bizim için gerçekten büyük bir mutluluk. Şirket içerisinde aldığımız ödülün duyurusunu yaptığımızda herkesin mutlu ve gururlu olduğunu görüyoruz. Biliyoruz ki, başarı ancak sürdürülebilir olduğunda anlam kazanıyor. Biz de bunun için daha fazla gayret ve özen göstererek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Müşteriler için “ödüllü şirket” ya da “ödüllü ürün” kavramlarının bir fark yarattığına inanıyor musunuz
Tüm proje ve çalışmalarımızı yarışmalara katılmak için değil müşterilerimizin kalbinde kalıcı bir yer edinebilmek adına özenle yapmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığında aynı zamanda ödüllendirilmek de bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Dolayısıyla yaptığımız işler ödüllendirilerek aslında tasdik edilmiş de oluyor. Oldukça geniş bir sektör olan gayrimenkul sektöründe ödül almak bir marka olarak sizi daha farklı, ayrıcalıklı kılıyor ve yüceltiyor. Bu da direkt olarak müşterilerinizin şirketinize olan güvenini arttırıyor ve müşterinin aklında da marka algısını oluşturuyor.

Şirketinizi aldığı ödüllerin çalışan üzerindeki etkisi ne yönde oluyor
Dediğimiz gibi, ödül herkes için olduğu gibi bizim için de manevi bir değer taşıyor. Biz bir ekip olarak çalışıyoruz, dolayısıyla aldığımız ve alacağımız her ödülde tüm çalışanlarımızın büyük katkıları var. Ödül aldığımızda gururlanıyoruz. Şirket içerisinde kutlamalar yapıyoruz. Tüm çalışanlarımıza ekstra bir motivasyon getiriyor. Bir ödül kazanmak şirket içerisinde çığ etkisi yaratıyor diyebiliriz.

Akiş GMY olarak ulaşmayı hedeflediğiniz uluslararası bir ödül var mı
Biz uluslararası ödüllere başvururken hem neler yaptığımızı başka bir açıdan görmek ve değerlendirmek istiyoruz, hem de başvuruda bulunduğumuz yarışmaların niceliğiyle ilgileniyoruz. Projenize güveniyorsanız o seviyede bir organizasyonu hedefliyor ve başvuruyorsunuz. Biz de Akiş Gayrimenkul ve Akbatı olarak uluslararası organizasyonlarda markamıza en uygun ve en yakışan yarışmalara başvuruyoruz.

KURUMSAL İTİBARI POZİTİF ETKİLİYOR
Akiş olarak gerçekleştirdikleri projelerde önceliklerinin her zaman fark ve değer yaratabilecek yatırımları hayata geçirmek olduğunu söyleyen Gökşin Durusoy konuşmasını şöyle sürdürüyor:
“Bu kapsamda örnek vermek gerekirse Akbatı Residences&Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kendine has tasarımıyla mevcut projelerden ayrılmış ve bu da beraberinde Akbatı’ya bir ödül getirmiştir. Bizim amacımız ödüllerimizle var olmaktan ziyade hayata geçirdiğimiz projelerin dokunduğu insanlara keyif vermesidir. Alınan ödüller de aslında siz doğru zamanda, doğru lokasyonda ve doğru projelerle yeni trendler yarattığınızda beraberinde geliyor ve elbette kurumsal itibarınıza pozitif yönde katkı sağlıyor.’’

Capital Awards
 


Geri Dön