27 / 04 / 2024

Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi!

Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi!

Firma: Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul

Proje: Gaia Premium Houses

Banka kredisi ile konut sahibi olmanın mümkün olduğu Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi ile ilgili bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...




Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul'un ortak girişimi imzasını taşıyor. Daire alternatiflerinin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlandığı Göktürk Gaia Premium Houses projesindeki konutların alanı 72 metrekare ile 360 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul'un Eyüp-Göktürk bölgesinde yer alan Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi 'ne geçmeden önce projenin fiyat bilgisini aktaralım: 


Göktürk Gaia Premium Houses daire fiyatları 'na göre projedeki 2+1 daireler  515 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Göktürk Gaia Premium Houses 'ta bulunan 1+1 dairelerin satış süreci tamamlanmış durumda. 


 3 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi için mevcut olan bilgiler şöyle: 


Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi: 


Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi 'ne göre projedeki dairelerin teslimine ilişkin henüz bir açıklama yapılmıyor. Göktürk Gaia Premium Houses teslim tarihi için ayrıntılı bilgiye 0212 322 44 92 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.



Göktürk Gaia Premium Houses ödemeleri 'ne göre yüzde 1 KDV oranı ile banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün.


Toplamda 54 adet konuttan meydana gelen Göktürk Gaia Premium Houses projesinde daire sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere acil durum alarm sistemi, güvenlik kamerası, intercom sistemi ve yangın alarm sistemi gibi olanaklar yer alıyor. 




Web adresi: http://www.akroyapi.com.tr

Telefon: 0212 322 44 92

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön