02 / 05 / 2024

Göktürk Yalın Evler'de teslimler Haziran ayının sonunda gerçekleşecek!

Göktürk Yalın Evler'de teslimler Haziran ayının sonunda gerçekleşecek!

Kemerburgaz'da çelikle yapılan Yalın Evler'de sona az kaldı Türkiye'de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir sistemle inşa edilen Yalın Evler Projesi'nde sona geliniyor...



Kemerburgaz'da çelikle yapılan Yalın Evler'de sona az kaldı Türkiye'de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir sistemle inşa edilen Yalın Evler Projesi'nde sona geliniyor. İstanbul'un gözde yaşam alanlarından Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle dikkat çeken projede fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor. Dairelerin yüzde 50'sinin, 1,5 yıl içinde satıldığı projede, inşaatın dayüzde 75'i tamamlanırken, teslimlerin ise haziran sonunda yapılaması bekleniyor. 


Proje yüzde 30 prim yaptı Tamamlanan örnek dairenin basın tanıtımında konuşan Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş ve Zilal İnşaat Genel Müdürü Abdullah Sağlam, birkaç ay içinde tamamlanacak projenin yüzde 30'un üzerinde prim yaptığım ve evlerin yüzde 25'inin yabancılara satüdığım söyledi. Yalın Evler'in Göktürk'teki beşinci projeleri olduğunu anlatan Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş ise, Göktürk'ü İstanbulluların yeterince fark etmediğini, Göktürk tanındıkça değer artışının da hızlanmasını beklediklerini belirtti. 3. Havalimanının Yalın Evler'e yakınlığının prim artışına katkıda bulunacağını kaydeden Mustafa Keleş, çoğunluğu Ortadoğu ve İngiltere'den olmak üzere projede dairelerin yaklaşık yüzde 25'inin yabancılara satıldığını söyledi. 


Yüzde 1 KDV ile satılıyor İstanbul Caddesi'nin sonunda ormana komşu olan Göktürk Yalın Evler Projesi, bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlarda yer alan toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Göktürk Yalın Evler'de, 67 metrekareden başlayan 1+1'lerden 261 metrekareye varan 5+1'lere kadar değişik metrekare ve daire tiplerinin yanı sıra, 2,5+1 ve 3,5+1 gibi, her beklentiye yanıt veren, metrekare seçenekleri de yer alıyor. Yüzde 1 KDV ile satılan daireler, yüzde 25 peşin 24 aya varan sıfır kredi seçenekleri ile satışa sunuluyor. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön