27 / 04 / 2024

Gölbaşı Belediyesi Uçurtma Şenliği TOKİ Konutları'nda gerçekleştirilecek!

Gölbaşı Belediyesi Uçurtma Şenliği TOKİ Konutları'nda gerçekleştirilecek!

TOKİ Konutları'nda Uçurtma Şenliği GÖLBAŞI Belediyesi "Uçurtma Şenliği", 1 Haziran günü TOKİ Konutları'nda gerçekleştirecek. Saat 12.00'de başlayacak şenliğe katılanlara Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtma dağıtılacak.




TOKİ Konutları'nda Uçurtma Şenliği GÖLBAŞI Belediyesi "Uçurtma Şenliği", 1 Haziran günü  TOKİ  Konutları'nda gerçekleştirecek. Saat 12.00'de başlayacak şenliğe katılanlara Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtma dağıtılacak. Genciyle ve yaşlısıyla tüm Gölbaşılılar'ı uçurtma şenliğine davet eden Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Uçurtmanızı hazırlayın, Park Eymir Konutları önünde buluşalım" çağrısında bulundu. Duruay, Uçurtma Şenliği'nde Gölbaşılılar'ın hoşça vakit geçireceklerini ifade etti. 

Uçurtma Şenliği, Gölbaşı Belediyesi ile Park Eymir Sakinleri Derneği (PESDER) ve Türk Hava Kurumu (THK) işbirliğinde gerçekleştirilecek. Çeşitli yarışmaların düzenleneceği şenlikte, dereceye girenlere Gölbaşı Belediyesi tarafından laptop ve tablet bilgisayar ve bisiklet gibi çeşitli ödüller verilecek. 



Sabah Ankara


Geri Dön