09 / 05 / 2024

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.



Kamera konusunda da iddialı olan Pixel Fold, üçlü bir kamera kurulumuyla geliyor. Telefonun arkasında 48 Megapiksel birincil kamera, 10.8 MP ultra geniş açılı kamera ve 10.8 MP telefoto lens bulunuyor. Bu kameralar, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve 4K 60 FPS video kaydı gibi özellikler sunuyor. Ayrıca, iç ve dış ekranlarda 9.5 Megapiksel ve 8 Megapiksel selfie kameraları da mevcut.

Google Pixel Fold'un kompakt bir tasarıma sahip olmasına rağmen, kullanıcılarına geniş bir ekran deneyimi sunuyor. Telefon, iki ekran açıkken 139.7 x 158.7 x 5.8 mm boyutlarına sahip. Ayrıca, 4821 mAh bataryasıyla uzun pil ömrü sağlıyor ve güç koruma moduyla 72 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Pixel Fold, Porselen ve Obsidyen renk seçenekleriyle sunulacak ve fiyatı 1799 dolar olarak belirlendi. Ancak Google, özel bir kampanya kapsamında, telefonu satın alanlara 3 aylık YouTube Premium aboneliği ve 2TB hafızalı Google One aboneliği hediye edecek.

Kullanıcılar, Google Pixel Fold'u şu anda Google'ın resmi web sitesi üzerinden sipariş verebilirler.

77 bin TL olan iPhone 14 Pro Max 7 bin TL'ye satılıyor: Replika cep telefonu alınır mı?
Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan 'Dolar 7 TL' açıklaması!
Akaryakıta zam geldi! Bayram gezmesine gidecekler cebini doldursun! Akaryakıta zam mı geldi? 27 Haziran fiyatları...
SON DAKİKA: Hatay'da deprem!

Geri Dön