27 / 04 / 2024

Gördes Evleri Projesi hayata geçiriliyor!

Gördes Evleri Projesi hayata geçiriliyor!

Manisa'nın Gördes ilçesini, yaklaşık 25yıl önce ilk adımları atılan 'Gördes Evleri Projesi" hayata geçiriliyor. Gördes ilçesinde, belediye tarafından başlanılan konut projesi hız kesmeden devam ediyor.



Gördes ilçesinde, belediye tarafından başlanılan konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda, 25 yıl önce ilk adımları atılan Gördes Evleri Projesi'ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, 3 bin 561 metrekare arsa üzerineyedişer kat112 bloktan oluşan daireler yapacak. 


Gördes Belediyesine ait arsa üzerine yapılacak 56 daire, 100 metrekareden oluşacak Bbklara ise, Milli Mücadele kahramanlanndan Şehit Makbule Han m ve Halil Efenin isimleri verilen Korutlann fiyatı 89 bin ve W bin arası nda de&işirfcen, vatandaşlara da taksit m kanları sağlanacak Konut müjdesini ise vatandaşlara Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol verdi. Akyofun, Belediye Kültür Sarayında düzenlediği tanıtrn toplantısına ise vatandaşlar yoğun i^i gösterdi Toplant da konuşan Akyol, 'Geçtiğimiz dönem bildiğimiz gibiTOKl tarafından belediyemizle iş biri içerende konut projesi hayata geçirildi Hak sahipleri mutlu huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdırmekteler. Geçtiğime gjnlerde kat karşılığı 18 dairelik bir projeyi ihaleye çıkardık. Akdeniz Apartmanı ismini keyduğumuz proje için yüklendi firma çal tşmalara başlad ı. Kamu cyu fidan gelen yoğun talepler neticesinde yeni bir projeyi cUha hayata geçiriyoruz' dedi. 


"Projeyi Hayata Geçirmek Bizlere Nasip Oldu" 


Başkan Akyol. sözlerin şöyle sürdürdü: 'Bu projeyi hayata geçirmek bizlere nasip oldu Ben fcu projede emekleri olan eski Belediye Başkanlarımızdan IbrahimAkşahanve Yusuf Altunkeyik'e huzurunuzda teşekkürlerimi suruyorum Projemiz Gördes ilçemize hayırlı olsun. Projeyle i ^ili başvuru forrru ve ayrıntılı bilgi için Belediyemiz web sitesini veya Beyaz Masayı ziyaret edebi irsiniz." 


Zafer


Geri Dön