10 / 05 / 2024

Gördes Evleri ulaşım

Gördes Evleri ulaşım

Manisa'nın Gördes ilçesini, yaklaşık 25yıl önce ilk adımları atılan 'Gördes Evleri Projesi" hayata geçiriliyor. Gördes ilçesinde, belediye tarafından başlanılan konut projesi hız kesmeden devam ediyor.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Manisa Gördes İtfaiye Müfrezesi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi; yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Gördes’te itfaiye müfrezesinin temelini attı.

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvuruları için son gün yarın!

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvuruları için son gün bugün olarak belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Gördes Evleri başvuruları!

TOKİ Manisa Gördes Evleri'nde yer alan 63 adet daire açık satışta. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte, TOKİ Gördes Evleri başvuruları...

TOKİ Gördes Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Manisa Gördes Evleri projesi kapsamında yer alan 63 adet konut satışa sunuluyor. Proje için başvurular 2 Mayıs'ta alınmaya başlanmıştı. İşte, TOKİ Gördes Evleri son başvuru tarihi...

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvurusu!

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvurusu 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes Evleri başvuruları başladı ve 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Manisa Gördes'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Gördes'te yapımına başlanan atıksu arıtma tesisinin yanı sıra kanalizasyon ve terfi hattıyla ilçede bir ilk olan yağmur suyu hattı altyapı çalışmaları hızlandırdı.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Gördes Evleri ulaşım Haberi

Gördes Evleri ulaşım

Gördes ilçesinde, belediye tarafından başlanılan konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda, 25 yıl önce ilk adımları atılan Gördes Evleri Projesi'ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, 3 bin 561 metrekare arsa üzerineyedişer kat112 bloktan oluşan daireler yapacak. 


Gördes Belediyesine ait arsa üzerine yapılacak 56 daire, 100 metrekareden oluşacak Bbklara ise, Milli Mücadele kahramanlanndan Şehit Makbule Han m ve Halil Efenin isimleri verilen Korutlann fiyatı 89 bin ve W bin arası nda de&işirfcen, vatandaşlara da taksit m kanları sağlanacak Konut müjdesini ise vatandaşlara Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol verdi. Akyofun, Belediye Kültür Sarayında düzenlediği tanıtrn toplantısına ise vatandaşlar yoğun i^i gösterdi Toplant da konuşan Akyol, 'Geçtiğimiz dönem bildiğimiz gibiTOKl tarafından belediyemizle iş biri içerende konut projesi hayata geçirildi Hak sahipleri...