01 / 05 / 2024

Gördes'e hizmet binası mı yapılacak?

Gördes'e hizmet binası mı yapılacak?

MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, bürokratlarıyla Gördes'e çıkarma yaptı, AK Partili Belediye Başkanı Akyol'a, " Gördesli hemşerilerimiz için vereceğiniz arsaya hizmet binasını biz yapalım" dedi.



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Otelinin arka kısmında bulunan arsayı, hizmet binası yapmak için Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol'dan istedi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu'na Gördes Belediyesinin ilgili müdürleriyle ortak bir çalışma yapması yönünde talimat veren MHP'li Başkan Ergün, Gördes Belediye Başkanı AK Parili Akyol'a yönelik şunları söyledi: "Gelin otelin arkasındaki arsayı bize verin. Bu arsaya hem Büyükşehir hizmet binası, hem de Gördes Belediye hizmet binasını inşa edelim. Mevcut belediye binası yeterli değil. Gördesli hemşerilerimizin hizmetleri en iyi şekilde alması için bunu el birliğiyle çözmüş olalım." ORTAK ÇALIŞMA Başkan Ergün'ün talebini değerlendireceklerini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol da, ortak bir proje için gerekli çalışmanın yapılacağını ifade etti. Gördes ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol ile birlikte de ilçede incelemelerde bulundu. 

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bürokratlarıyla birlikte Gördes'in nazım imar planını inceledi, "Gelin birlikte güzel işler yapalım" dedi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön