05 / 07 / 2024

Göz bebeği amiral gemisi İPhone 11'e inanılmaz fiyat etiketi! Carrefour'dan bomba kampanya! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Göz bebeği amiral gemisi İPhone 11'e inanılmaz fiyat etiketi! Carrefour'dan bomba kampanya! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefor, cep telefonlarında yaptığı kampanyalarla gündemde. Herkesin sahip olmak istediği İPhone 11 için Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 15 indirim yaparak hayallerinizin gerçekleşmesini sağlıyor. İşte kampanyanın detayları...



Bu çekiciliğin hem ABD'de hem de Hindistan'da iPhone XR'den daha düşük bir başlangıç ​​fiyatı olduğunun altını çizerek, geçen yılki iPhone serisine  yönelik başka bir eleştiriye değiniyor. iPhone 11, Apple'a Hindistan pazarında çok ihtiyaç duyduğu bir başarı sağlamak için iPhone XR'nin yeni bulunan ivmesini geliştirebilir mi? Öğrenmek için okumaya devam edin.

iPhone 11 tasarımı ve ekranı

Arkadaki çift kamera kurulumu ve yeni renk kaplamaları dışında, iPhone 11, iPhone XR ile aynı görünüyor. İkisi tamamen aynı boyutlara (150.9x75.7x8.3mm) ve ağırlığa (194g) sahiptir ve doğrudan bakıldığında biri kolayca diğeriyle karıştırılabilir. Daha önce olduğu gibi, ekranın her tarafındaki çerçeveler göze çarpıyor ancak dikkat dağıtacak kadar büyük değil.

Apple'a göre iPhone 11, bir kez daha "bir akıllı telefonun önü ve arka yüzündeki en sağlam cam" olan alüminyum ve camdan yapılmıştır.

 Yine de her şey aynı değil, çünkü Apple renkler söz konusu olduğunda karıştırmaya karar verdi. iPhone 11, iPhone XR'de de görülen sarı, siyah, beyaz ve (Ürün) kırmızı renklerine ek olarak yeni mor ve yeşil renklerde satışa sunulacak.

Göz bebeği amiral gemisi İPhone 11 e inanılmaz fiyat etiketi! Carrefour dan bomba kampanya! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Taşınan renkler öncekiyle aynı adlara sahip olsa da, iPhone 11 kaplamaları, iPhone XR benzerlerinden birkaç ton daha açık ve daha az parlak.

 Bu mutlaka kötü bir şey değildir ve bu değişikliği onaylayıp onaylamayacağınız - hatta fark edip etmeyeceğiniz - kendi zevkinize bağlı olacaktır.

Geçen yıl olduğu gibi, gümüş ve altın renk çeşitlerini seçmenin beyaz çerçevelerle yaşamak anlamına geldiği iPhone 8'in (ve daha önceki birçok modelin) aksine, tüm renk çeşitlerinin çerçeveleri siyah. Dört taraftan da öne doğru bir renk tonu geliyor

İPHONE 11 17 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

İPhone 11 Satış Fiyatı : 16.999,00 TL

Kaynak.: carrefoursa

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 17 Mart 2023 tarihinde saat 01:55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.00 Türk Lirası, euro 20.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1173 Türk Lirası değerinde.

 

 

 


Geri Dön