02 / 05 / 2024

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.



Hükümetin bu faiz indirimi kampanyasını çok doğru bulduğunu söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, hem yatırımcılar, hem de müteahhit firmalar açısından faydalı olacağını belirtti.  15 yıl vadeli 0,69 faizle konut edinme kampanyasıyla hükümetin bir fırsat oluşturduğunu belirten Op. Dr. Kenan Kalı, "Enflasyonun hızlı düşeceğini düşünmüyorum. Bu dönemde insanlar konutlarını almalılar. Bu faiz oranları son derece yapıcı ve hükümetin vatandaşların konut sahibi olması için yaptığı çok önemli bir sübvansiyondur" dedi.


İZMİR'İN TAŞI, TOPRAĞI PIRLANTADIR

İzmir'in Türkiye'de en çok talep gören şehirlerden biri olduğunu belirten Op. Dr. Kenan Kalı  Türkiye'nin her yerinden insanların İzmir'e yatırım yaptığını kaydederek, "İstanbul'un taşı, toprağı altınsa, İzmir'in taşı, toprağı pırlantadır." dedi.

Op. Dr. Kenan Kalı açıklamasında, Rusya, Ukrayna ve İran'dan da konut yatırımı için İzmir'e geldiklerini belirterek, insanların bu konuda hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Büyük metropollere bakıldığında İstanbul'un çok pahalı ve yaşanmaz hale geldiğini belirten Op. Dr. Kenan Kalı, "İstanbul'da hayat, eğitim ulaşım, konut çok pahalı." dedi.

Açıklamasında tek alternatifin İzmir olduğunu söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı İzmirde çok fazla konut arzı olmadığını çünkü yeni arsa üretilemediğini belirterek, "Fiyatlar makul olursa firmalar da yatırım yapmaya devam edecektir. Yeni projelerde ise güven veren, konutları bitirmiş firmalar daha çok tercih edilecektir" diye konuştu.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

İZMİR'İN KUZEYİNDEKİ YATIRIMLARIMIZI YOĞUNLAŞTIRDIK

Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de yapımı biten ve süren 10 farklı projeyle birlikte her segmentte konut tipini yaşama geçirdiklerini söyleyerek, İzmir'in özellikle kuzey bölgesini yatırımlar için yeni hedef olarak belirlediklerini belirtti. Açıklamasında Çiğli, Ulukent, Koyundere ve Menemene kadar olan bölgenin gelişime çok açık ve önemli bir yaşam merkezi konumunda olduğunu kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, hem kaliteli konutlar yapıldığını; hem de kent merkezine göre çok daha avantajlı fiyatlar sunulabildiğini söyledi. 

Açıklamasında İzmir'in kuzeyinde Çiğli, Menemen ve Harmandalı'da projeleri olduğunu söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, Çiğli'de Wins Blue projelerinde 900 bağımsız bölümü teslim ettiklerini belirterek, Harmandalı'nda 4 etapta 750 daire yapacaklarını Menemen'de ise 650 dairelik iki etaptan oluşan bir projeleri olduğunu söyledi.

Yatırımlarını kentin kuzeyine kaydırmaya başladıklarını ve projelerimizi henüz satışa açmadıklarını söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'in tam merkezinde Alsancak'ta ve Gaziemir'de iki özel projelerinin yapımının sürdüğünü söyledi. Gaziemir projelerini yaz aylarında tamamlayacaklarını söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, satışı süren 10 noktada projeleri olduğunu dile getirdi.


İKİ SENE İÇİNDE 3 BİN YENİ KONUT YAPACAĞIZ

2023 ve 2024 yılında toplamda 3 bin yeni konutu sahiplerine teslim edeceklerini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı inşaat tarafında Türkiye'nin istihdamına da katkı sağladıklarını söyledi. Açıklamasında Talebi karşılamak için herkesin bütçesine göre konut üretimine ve yatırımlara devam edeceklerini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, 2023 ve 2024 yılı içinde toplam 3 bin konut üreteceklerini belirtti. Bu projelerle ilgili yaklaşık 300 milyon dolarlık bir yatırım planlamaları olacağını kaydeden Op. Dr. Kenan Talebi karşılamak konusunda herkesin bütçesine göre konut üreteceklerini kaydetti.

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Referans Kartal Loca projesinin değeri resmen belli oldu! İşte o rakam...


Geri Dön