12 / 05 / 2024

Gözü Türkiye'ye diktiler! Dünya devleri yatırım yapacak

Gözü Türkiye'ye diktiler! Dünya devleri yatırım yapacak

2023 yılının ilk günlerinde yatırımcılar boya firmalarına yöneldi. Türkiye'den bir çok boya firması satın alan yatırımcılar şimdi de izmir'e gelme planları yapıyorlar 



Son yıllarda ülkemize yabancı yatırımcıların ilgisi bir hayli azalmışken, yaşanan bu son görüşmenin ekonomiye büyük bir katkı sağlayacağı öngörülüyor. Yabancı şirketin satın alma öncesinde hazırlıklar için hazırlık yaptıkları bilgisi gelirken, son 10 yılda Türk boya firmalarını teker teker satın alan dünya devleri bundan böyle Türk boya sektörüne açık ara sahip olacak.

Gözü Türkiye ye diktiler! Dünya devleri yatırım yapacak

Ülkemizde ekonomik açıdan dövize büyük bir ihtiyaç duyulduğu bu dönemde böylesine bir yatırımın yapılacak olması büyük bir ses getirdi. Boyacılık sektörü, yapılardaki duvarları, tavanları ve diğer yüzeyleri boyamak ve yenilemek amacıyla kullanılan boya ve boya ürünlerinin üretimi,  dağıtımı ve uygulanmasıyla ilgilidir. Boyacılık sektörü, genellikle inşaat ve inşaat malzemeleri sektörüyle birlikte düşünülür ve bu iki sektör arasında işbirliği olmaktadır. Boyacılık sektöründe, farklı amaçlar için çeşitli boya ürünleri üretilir ve bunlar, evler, işyerleri, ticaret yerleri ve diğer yapıların dış ve iç yüzeylerini boyamak ve yenilemek gibi farklı amaçlar için kullanılır. Boyacılık sektörü, ayrıca boya uygulama teknikleri, boya uygulama ekipmanları ve diğer yardımcı malzemelerin üretimi ve satışı gibi hizmetler de sunmaktadır.

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Oyun tutkunlarına müjde! Stalker 2'nin fiyatı açıklandı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön