28 / 04 / 2024

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...



Altın fiyatlarında son durum milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında son zamanlarda yaşan düşüş sonrasında yatırımcılar altın  fiyatları daha ne kadar düşecek sorusuna yanıt aramaya başladı. Gram altın fiyatı şu dakikalarda 1,026 liradan işlem görürken aşağı yönlü hareke devam ediyor.

Peki gram altın düşmeye devam edecek mi? Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi. İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön