11 / 05 / 2024

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...



GRAM ALTIN 1000 LİRANIN ALTINA MI DÜŞÜYOR?

Milyonların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Gram altın fiyatlarına  yönelik değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Sefer Şener,  “Kısa vadede gram altında 1000 lira seviyelerinin altı beklememek gerekmektedir.

Kurlarda yeni yukarı seviyeler test edilirse yeniden altında 1040 TL’nin de üzeri görülebilecektir. Eğer resesyona dair emareler artarsa faiz artışlarında şahin politikalar azaltılabilecektir''dedi. 

Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor? Şok iddia! Alman Banka dan akıl almaz tahmin geldi

“Dolayısıyla bu yeniden hem altının ons fiyatını hem de gram altın fiyatını yukarı taşıyacak bir unsurdur.  Bu olasılık değişmediği sürece ve kurlar da 18 liranın altına çekilmediği sürece altında yeniden 1000 TL’den daha aşağı seviyeleri görmek mümkün olmayacaktır. Orta ve uzun vadede mutlak suretle gram ve ons olarak da altın yukarı seviyelerde fiyat oluşumunu gerçekleştirecektir." diye de ifadelerine ekledi.

Altın fiyatları toz duman oldu! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 

Altın fiyatları resmen tepetaklak oldu! Elinde 1 gram bile altını olan yas tutuyor! Bu rakamlar ortalığı karıştıracak

Altının 20 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Şimdi hemen bakıp pozisyon alan kazanacak

Uzman ekonomist Belgin Maviş'ten flaş tahmin! Altın almalı mı, satmalı mı? İşte cevap!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön