11 / 05 / 2024

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...



ALMAN BANKA'DAN AKIL ALMAZ TAHMİN

Altın fiyatları, ons altın 1800 doların altınnda seyretmesi ile bir çok yatırımcıyı hayal krıklığına uğrattı. 

Altın yükselen faiz oranları ve BAD dolarındaki artan ivmeler akrşısında baskılanmasına rağmen Carsten Fritsch, şuanki ortamda fiyat hareketinin beklenenden çok daha iyi olduğunu söyleyerek, "Yatırımcıların hayal kırıklığına rağmen, altının bu yıl diğer varlık sınıflarına kıyasla hala en iyi performansı gösterdiği unutulmamalıdır" dedi.

Alman Banka Commerzbank altın için 2023'ün başında daha yüksek fiyat potansiyeli gördüklerini kaydederek, "Faiz artırım döngüsünün sona erdiği belli olur olmaz altın fiyat yükselmeye başlamalı. Dördüncü çeyrekte durumun böyle olması muhtemel” ifdesini kullandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön