09 / 05 / 2024

Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, tüm öngörülerinde doğru çıkan bir şekilde gram altın hakkında bilgiler verirken, altının gerçek değerini açıklarken üzücü bir haber verdi.



Bazı vatandaşlar, birikimlerini güvenli bir liman olarak gördükleri için altına yönlendirmeyi tercih etmektedir. Kapalıçarşı'daki tüccarlar da vatandaşların altın yatırımlarının arttığını belirtmektedir.

Dolar, altın ve Euro'da yaşanan artış nedeniyle "Ayaklı Borsa" olarak adlandırılan bölgede bir hareketlilik gözlemlenmiştir. Bazı vatandaşlar, Türk lirasına olan ihtiyaçları nedeniyle dolar ve altınlarını bozdurduklarını ifade etmişlerdir.

 Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Vatandaşlar, kur artışı nedeniyle endişeli olduklarını dile getirirken, piyasa uzmanları doların 28 liraya yükseldikten sonra 25 lira civarına geri çekileceğini öngörmektedir.

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak ise gram altınla ilgili çarpıcı bir tahminde bulunmuştur. Kolçak'a göre, gram altındaki durum dolar kurundaki artıştan kaynaklanmaktadır. Kolçak'ın beklentisine göre, gram altının değeri 2.000 lira ve üzerine çıkacaktır. Fiziki altının gerçek değeri ise şu an için 1882 lira olarak belirlenmiştir. Gram altının yükselişinin devam edeceği ve alım fırsatlarının azalacağı görülmektedir.

Bakan Özhaseki  İstanbul'daki ilçe belediyelerini depreme karşı uyardı!
Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!
Türkiye Barolar Birliği, KDV ve ÖTV artışlarına karşı hukuki savaş başlattı!
Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Geri Dön