04 / 05 / 2024

Gram altın ne kadar olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıkladı! Ağızları açık bıraktı

Gram altın ne kadar olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıkladı! Ağızları açık bıraktı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve altını yorumlarken, gram altının yıl sonunda alacağı fiyatı açıkladı. İşte detaylar…



“ALTINI O SEVİYEDE ALMAYIN”

Altın ve gümüşün ons fiyatında toparlanmalar meydana gelebilir. Gümüş gram fiyatı fiziki tarafta 12 TL. Gram altın 1012 TL seviyesinde. 1020 TL direnç seviyesi var, aman ha 1000 TL seviyesinden gram altın almayın. Ağustosta son şans var. Döviz kurlarında, emtia fiyatlarının gram bazında son bir şans yaşanacak. Ağustos ayını şans ayı olarak kaydedeceğiz. 1000 TL altında gram almak mümkün olacak. Bir fırsat verecek. Gümüşün gram fiyatında 11 TL’nin altı zor ama o seviyeye gelince tekrar alabilirsiniz. Yıl sonuna kadar gram altında 1450 TL bekliyoruz. Gümüşün gram fiyatında 20 TL. Altının ons fiyatında 2350 dolar, dolar - TL kurunda beklentim 20 - 21 TL aralığı. Yılın son çeyreğinde, son aylarda bu rakamları bekliyor olacağız. 1000 TL seviyesine yükselen gram altında, şöyle bir süreç var; herkes korku ve panikle gram altın almaya koşuyor. “Alayım mı” soruları ise tamamen komedi. 1000 TL’ye kadar kimse ilgilenmiyor, 1000 TL’yi kırınca herkes koşa koşa bir şeyler almaya koşuyor.”

Gram altın ne kadar olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıkladı! Ağızları açık bıraktı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Temmuz 2022 tarihinde saat 10.05’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,92 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1020 Türk Lirası değerinde.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den hodri meydan! Dolar 10 liraya düşünce konuşalım

Gümüş dur durak bilmiyor! 1 Gram gümüşü bile olan elini çabuk tutsun! 31 Temmuz 2022 güncel gümüş fiyatları...

Akaryakıtta son dakika! Akaryakıtta fiyatlar değişti! BP, Opet, PO, Total, Shell 31 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön