27 / 04 / 2024

Gram altın yeni güne 445 lira seviyelerinde başladı!

Gram altın yeni güne 445 lira seviyelerinde başladı!

Altının gram fiyatı, güne yatay başlamasının ardından 445 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 722 lira, Cumhuriyet altını ise 2.954 liradan satılıyor.



Gtram altın, dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanırken günü bir önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 445 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, yeni güne yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışa paralel 445 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 722 lira, Cumhuriyet altını ise 2.954 liradan satılıyor.

Gram altın yeni güne 445 lira seviyelerinde başladı!

Altının ons fiyatı, şu sıralarda önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 1.860 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Analistler, ABD'nin 10 yıllık tahvil faizleri ile dolar endeksindeki düşüşün üst üste ikinci güne taşınması ve ABD'deki teşvik paketi beklentilerinin altının ons fiyatını desteklediğini ifade etti.

Bugün, ABD'de enflasyon, Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yayımlayacağı Bej Kitap raporunun takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.880 doların direnç, 1.820 doların destek konumunda olduğunu bildirdi.

Gram altın güne 445 lira seviyelerinde başladı!

Gram altın bugün 445 lira seviyelerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön