Altın & Gümüş

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Altın fiyatları bu hafta zirve seviyelere yükseldi. Gram altın fiyatını 980 lira olduğunu gören yatırımcılar 'gram altınları satalım mı?' sorusunu gündeme taşırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları şok edecek açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde... İslam Memiş yatırımcılara gram altın fiyatlarındaki tuzağa düşülmemesi için yatırımcılara çok kritik açıklamalarda bulundu

Gram altın bu hafta 980 lira seviyelerini gördü. İslam Memiş yatırımcılara gram altın fiyatlarındaki tuzağa düşülmemesi için yatırımcılara çok kritik açıklamalarda bulundu. 
Yatırımcılar gram altın fiyatının  980 lira olduğunu görür görmez hemen ''gram altın satalım mı?''sorusunu gündeme taşıdı. 

 

Gram altın için 980 lira seviyelerinden alım  yapılmayacağını söyleyen Memiş, bu tuzağa düşmeyin diyerek gram altın almak isteyenleri uyardı.

GRAM ALTINDA BÜYÜK TUZAK

Gram altın almak istiyorsanız 980 seviyesinden değil de 950 lira seviyesi tercih edilebilir diyen Memiş şu ifadeleri kullandı: ''Siz siz olun 980 liradan alım yapmayın. Kâr satışlarını ve düzeltmeleri bekleyin. Her ne kadar 940 liradan alamayacak olsanız da en azından 950 liradan alabilirsiniz diye uyarılarım vardı. Eğer 980 liradan aldıysanız yine bir yol var. Bir sonraki atak 1050, Temmuzda 1200 yıl sonuna kadar olan süreçte ise 1450 lira bekliyoruz. Laf bir kere söylenir, arkasında durulur. ''

 

PİYASALAR CEBİNDEKİNİ ALACAK

Yatırımcılar tarafından ısrarla gelen 'gram altın satalım mı?' sorusu üzerine İslam Memiş ''piyasaların sizin cebinizdekini almak üzere kurulu olduğunu ve bunu yaparsanız çok ağlarsınız'' diyerek yatırımcılara şok eden açıklamalarda bulundu. 

 

İslam Memiş: ''FED'in açıklamasına kadar 1780 ile 1880 arasındaki bant aralığını takip edeceğiz. Bu politikamızda bir değişiklik yok. FED sonrası 1880 - 1980. Bu merkez bankalarının kontrolündeki bir fiyatlam. Sizin mantığınız çerçevesinde bir fiyatlama yok şu anda. Merkez Bankaları ne derse o şekilde devam edecek."

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Altın fiyatları canlı son dakika! Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar?