29 / 04 / 2024

Gram altında rekor üstüne rekor! Elinde tutan kazandı!

Gram altında rekor üstüne rekor! Elinde tutan kazandı!

Küçük – büyük tüm yatırımcıların en sevdiği yatırım araçlarından altın son dönemde zirveye adını yazdırıyor. Bugün yeni rekorunu kıran altın bakın 1 yılda tam ne kadar kazandırdı? Detaylar haberde…



Büyük miktarda alım yapanları da, elinde az miktarda parasını doğru yatırım aracında değerlendirmek isteyeni de hayal kırıklığına uğratmayan gram altın yeni bir rekora imza attı.

Altında yükseliş devam ediyor. Piyasalarda gram altının değeri bugün 1.173 liranın üzerine çıkarak rekorunu yenilerken, ons altın ise 8 ayın zirvesine yerleşti.

Altında yükselişini yaşanmasıyla gözler Kapalıçarşı güncel altın fiyatlarına çevrilirken,  yarım altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik, tam altın ve cumhuriyet altını fiyatları da yükseliş grafiğini sürdürüyor.

Gram altında rekor üstüne rekor! Elinde tutan kazandı!

1.173 TL’Yİ GEÇTİ

Ons fiyatıyla uyumlu olarak fiyatı artmaya devam eden gram altın, günü yüzde 0,23 yükselişe geçerek 1.168 lira ile bitirdi. Bu sabaha da yükselişle başlayan gram altın, 1.173 TL’yi geçerek yeni bir rekor kırarken, çeyrek altın 1.920 Türk lirası, Cumhuriyet altını ise 7.790 Türk Lirası oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön