29 / 04 / 2024

Gram altında şoke eden tahmin! Bekleyen bin pişman olur: Şimdiden alın!

Gram altında şoke eden tahmin! Bekleyen bin pişman olur: Şimdiden alın!

Hem ons altın hem de gram altın fiyatları dün düşüş oldu. Altın yatırımı olanlar düşüş sonrasında fiyat tahmin araştırmasına girerken Alman Commerzbank’tan altının ons fiyatı için 2022 ve 2023 yıllarına dair yeni bir değerlendirme yapıldı.



Altın fiyatlarının düşüş eğiliminde olması ve ons başına 1.800 doların üzerinde herhangi bir kazanç elde edememesi nedeniyle birçok yatırımcı hayal kırıklığına uğramış halde. Ons altın düşmüş olsa da Federal Rezerv (Fed) olağanüstü bir sıkılaştırma döngüsüne girerken, fiyatlar 1700 dolar civarında destek yaşadı. Ons altın şu anda yılın başındaki seviyenin yüzde 4,5 altında işlem görmekte. Dün yüzde 1'e yakın düşüşle 1732 dolara kadar gerileyen sarı metal 28 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyesine düştü. Altının ons fiyatı yarınki kritik öneme sahip Jackson Hole toplantısı öncesinde 1750 dolardan işlem görmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön