16 / 05 / 2024

Gram altında şoke eden tahmin! Bekleyen bin pişman olur: Şimdiden alın!

Gram altında şoke eden tahmin! Bekleyen bin pişman olur: Şimdiden alın!

Hem ons altın hem de gram altın fiyatları dün düşüş oldu. Altın yatırımı olanlar düşüş sonrasında fiyat tahmin araştırmasına girerken Alman Commerzbank’tan altının ons fiyatı için 2022 ve 2023 yıllarına dair yeni bir değerlendirme yapıldı.



2023 İÇİN YÜKSELİŞ BEKLENTİSİ
Ancak Commerzbank altından tamamen vazgeçmemekte. Banka, toparlanma beklemek için biraz erken olduğunu ancak 2023'ün başında daha yüksek fiyat potansiyeli gördüklerini kaydederek, "Faiz artırım döngüsünün sona erdiği belli olur olmaz altın fiyat yükselmeye başlaması gerekiyor. Dördüncü çeyrekte durumun böyle olması muhtemel olur” dedi.

Commerzbank, 2023'te altın fiyatlarının ons başına 2.000 ABD Doları olan önceki tahminden aşağı, ons başına 1.900 ABD Doları olarak sona erdiğini görmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön