03 / 05 / 2024

Gram altını olanlar yaşadı! Altın almadan ve satmadan bu haberi mutlaka okuyun!

Gram altını olanlar yaşadı! Altın almadan ve satmadan bu haberi mutlaka okuyun!

Gram altının son dönemlerdeki durağan seyri devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Gram altın, bugün yönünü yukarı çevirerek 987 liradan işlem görmeye başladı. Gram altın kaç lira olacak sorusunun cevabı araştırılıyor.



Ünlü ekonomist İslam Memiş’in ısrarla üzerinde durduğu diğer bir konuda gümüş fiyatları. Memiş, geleceğin altını olarak nitelendirdiği gümüşe yatırım yapılması konusunda da vatandaşları teşvik ediyor.

Peki serbest piyasada gümüş fiyatları ne kadar? Yatırımcılar gümüşün gramının kaç lira olduğunu araştırıyor.

İşte serbest piyasada gümüş fiyatları:

Gümüş gram: 11,77 Türk lirası

GÖZLER FED'İN FAİZ KARARINDA

ABD Merkez Bankası Fed’in bu akşam saat 21:00’de açıklaması beklenen faiz kararının ardından takip edilen en önemli veri de dolar.

Doların faiz kararından nasıl etkileneceği merak konusu. Vatandaşlar doların yeniden tarihi bir zirveyi deneyip denemeyeceğini araştırıyor.

Güne 18,61 seviyelerinden başlayan doların akşam saatlerinde Fed’in faiz kararını açıklamasının ardından hareketlenmesi bekleniyor.

Türkiye’de de Ekim ayı enflasyon verileri takip ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’in enflasyon verilerini açıklaması bilindiği gibi işçi, memur ve emekli zam oranlarının belirlenmesine de etki edecek.

Özellikle asgari ücretlinin gözü kulağı enflasyon verileri ve asgari ücrete yapılacak zam oranında. Asgari ücrete yeni yılda en az yüzde 40 zam yapılması bekleniyor. Yeni asgari ücretin en az 6700 civarında olacağı iddia ediliyor.

Doları olanlar dikkat! Tarihi bir zirveye daha hazır olun!

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

 


Geri Dön