16 / 07 / 2024

Gram altının 3 bin 500 TL'yi göreceği tarihi İslam Memiş duyurdu!

Gram altının 3 bin 500 TL'yi göreceği tarihi İslam Memiş duyurdu!

 Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altının 3 bin 500 TL'yi göreceği tarihi duyurdu. İşte o tarih...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından yakından takip edilen  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, nokta atışı tahminleri ile gündemden düşmüyor.

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın konusunda temmuz ayına ilişkin değerlendirmeleri çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Temmuz ayı gelmeden bu işi bitirin uyarılarım vardı" diyerek, her ay yeni bir rekor kırarak yoluna devam eden altın piyasasıyla karşı karşıya kalmayı sürdüreceğini söyledi. İslam Memiş ayrıca gram altının 3500 TL olacağı tarihi açıkladı. 

İslam Memiş resmi Youtube kanalında piyasalara ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı:


DOLAR

Dolar kuru 32 TL 72 kuruş seviyelerinde. Şu an için biraz daha sakin fiyatlama içerisinde. 32,50 TL, 33 TL aralığını bu hafta takip edeceğim. Dolar kurunda bu hafta yatay seyir korunabilir. Bu hafta doların uluslararası piyasalardaki dolar artışlarını görebiliriz. 

Gram altının 3 bin 500 TL yi göreceği tarihi İslam Memiş duyurdu!


ALTIN

ONS altında yeniden dolar endeksinin yükselişi nedeniyle bir geri çekilme mutlaka olacak. İlk önce 2 bin 53, devamında 2 bin 330 dolar seviyesine bu haftanın özelinde takip ediyor olacağım. Bu hafta yatırımcılar da 2 bin 330-2 bin 390 dolar aralığını takip edebilir.

Yine yatırımcıların gözdesi altın fiyatları 1,5 ayın zirvesinde. Bu yılın Temmuz ayını bekliyorduk altın fiyatlarından yükseliş trendleri için, Temmuz ayı geldi ve yükselişler de başladı. Haziran ayında 2 bin 400 Türk Lirası seviyesinde gram altın. Benim konu ile ilgili olarak Temmuz ayı gelmeden bu işi bitirin uyarılarım vardı. Şu anda gram altın TL fiyatı serbest piyasalarda 2 bin 511 Türk Lirası seviyelerinde. Bu hafta 2 bin 450 Türk Lirası-2 bin 520 Türk Lirası aralığını gram altın fiyatını takip edeceğim seviyelerdir. Özellikle gram altın yatırımcıları bu haftanın özelinde ONS altın sebepli bir geri çekilme olabilir. 2 bin 470 diyebiliriz, buraları tekrar alım fırsatı şeklinde değerlendirmekte yarar var. Altının yönü yukarı. 2024'ün Temmuz ayı geldi altın fiyatlarındaki yükselişler de başladı, her ay yeni bir rekor kırıp yoluna devam eden altın piyasasıyla karşı karşıya kalmayı sürdüreceğiz. Yıl sonu beklentimiz 3 bin -3 bin 500 Türk Lirası aralığı olduğu için 2 bin 500 Türk Lirası seviyesinin altındaki rakamları ucuz görmeyi sürdüreceğiz.

 

Kira tespit davalarında kritik ayrıntı! Kira tespit ilamları kesinleşmeden icra edilemez!

Ege Yapı Orman Ormanyaka'da yüzde 10 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Yasir Yılmaz, Emlak Konut GYO Genel Müdürü oldu! Devir teslim yapıldı!


Geri Dön