04 / 05 / 2024

Gratis'te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Gratis'te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi, sahip olduğu aliminyum döküm plakalar ve 3 farklı ısı ayarı sayesinde hem tost hemde çeşitli ızgara türleri yapımında kullanılıyor.



 Gratis te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Tefal tost makinesi çalışırken 2000 W enerji tüketir böylece cihaz kolay ısınır ve yakıt tasarrufu sağlanmış olur. Ürün aynı zamanda hem tost yapmak hemde ızgara yapmak için ideal tasarıma sahiptir.

Tefal tost makinesi şık ve işlevsel kullanımı sayesinde mutfakların vazgeçilmez parçalarından biri olmaya devam ediyor. Makine 600 cm2 pişirme yüzeyi sayesinde en kalabalık ortamlarda bile eşsiz ve keyifli yemek pişirme deneyimini sunuyor.

Ürün kolay saklama özelliği sayesinde yemek pişirme işlemi bittikten sonra alan tasarrufu imkanı sağlayarak fazla yer kaplamamış oluyor.Cihaz çalışırken 2000 W enerji tüketiyor.Bu özellik kolay ısınma özelliği ile birleşerek yakıt tasarrufu sağlanmasına yardımcı oluyor.

Ürün ızgara, barbekü ve mini fırın fonksiyonları sayesinde her türlü yemek pişirme deneyimi yaşatıyor.Makine ayarlanabilir 3 farklı ısı ayarı ile yiyeceklerin istenilen sıcakta pişirilmesini sağlıyor.

Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi'nin sahip olduğu plakalar alüminyum döküm olarak tasarlanır. Alüminyum döküm plakalar yiyeceklerin plakalara yapışmasını ve yanmasını önler. Alüminyum plakalar kolay ısınma ve kolay soğuma özelliğine sahiptir. Bu özellik zaman ve yakıt tasarrufunuda beraberinde getirir.

Makinenin paslanmaz çelik gövdesi uzun süreli ve istenilen performansta kullanım deneyimi yaşamınıza yardımcı olur. Sahip olduğu yağ toplama haznesi makinede yağ birikmesini engeller. Makine ayarlanabilir yükseklik ayarı sayesinde yiyeceklerin istenilen basınçta ve kalınlıkta pişirilmesini sağlar.

Ürün yağ temizleme haznesi ve çıkarılabilir plakalar sayesinde çok kolay bir şekilde temizlenebilir. Plakaların iki yüzünün kullanılabilmesi, yiyecek yakmaması ve yapışmasını önlemesi makine temizliğinde zaman kaybını engeller. Bu özellikler plakaların bulaşık makinesinde yıkanmasını sağlar.

Peki tost makinesinin sahip olduğu teknik özellikler ve indirimli fiyatı nedir? 


Geri Dön