28 / 04 / 2024

Green Life Projesi'nde 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı!

Green Life Projesi'nde 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı!

Katal İnşaat'ın son projesi Green Life'a ilginin yoğun olduğunu belirten Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, uygun kredi avantajları ile 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı sağladıklarını söyledi.



Öz sermayesi ile gerçekleştirdiği projelerle  İzmir  emlak sektöründe güven veren firmalar arasında yer alan Katal İnşaat; Aypark Residence, Stüdyo 35 ve Green Life projeleri büyük talep görüyor. Şirketin Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, projeler hakkında güncel bilgileri paylaştı. Yeni Girne'de bulunan satış ofisinde sorularımızı yanıtlayan Şahin, Ulukent'te gerçekleştirilecek olan Green Life'ın yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekti. Katal İnşaat'ta yüzde 100 güven inşaa ettiklerini belirten Şahin, İzmirlilere teşekkür etti. 


Green Life'tan ev al 1 yıl sonra öde


Ulukent'te hayata geçirilenve mart ayında lansmana çıkan Green Life Projesi 8 bin 500 metrekare arazi içinde 4 bloktan oluşuyor. 133 dairelik projenin 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak tanzim ediliyor. Green Life Projesi'nin yoğun ilgi gördüğünü belirten Tahsin Şahin, ilklere imza attıkları projede Ramazan ayı sonunda örnek dairenin tamamlanacağını ifade ederek ödeme avantajlarından bahsetti: "Ev sahibi ya da yatırım yapmak isteyenlere uygun faizli kredi avantajı sağlarken, 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı sunuyoruz." 


Gren Life Projesi, 133 daireden oluşuyor. Projede 3+1 brüt, 150 metrekare ve 3+1 açık mutfaklı 120 metrekare brüt özellikteki daireler hızla satılıyor. Bir yıl ötelemeli kredi avantajı projeye olan ilgiyi de artırdı. Projeyi diğer projelerden ayıran en önemli özellik, site içinde sosyal tesis konumunda 120 metrekarelik bir kreş alanı oluşturulması oldu. Çalışan anne ve babaları da düşünerek kreş imkanı sağlanıyor. Green Life'ta oturan ailelerin aklı çocuklarda kalmayacak.


Aypark Residence eylüle hazırlanıyor 


Katal İnşaat’ın aile konsepti ve yatırım fırsatını birleştirdiği Aypark Residence, 20 katlı ve 18 katlı iki yüksek bloktan, 72 adet 2+1, 143 adet 3+1 olmak üzere toplam 217 ‘akıllı ev’ daireden oluşuyor. Eylül ayında Aypark Residence'ta ikinci lansmana çıkılacağını belirten Şahin, "Tekrar özel numune daire tanıtımı ve lansmanını yapacağız. Proje 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek" dedi. 


Stüdyo 35'te satışlar hız kesmiyor


Katal'ın Stüdyo 35 Projesi, Katip Çelebi Üniversitesi'ne yürüyüş mesafesinde, havaalanı  ve organize sanayi bölgesine ulaşım noktasında kolaylık sağlıyor. Projenin konsepti ofis tarzına yakın. Projenin yüzde 75'inden fazlası satıldı. Son 22 daire kaldı. Projenin ocak ayı içinde teslim edileceği belirtildi. 



"MÜŞTERİ MÜŞTERİYİ ÇEKİYOR"


Tahsin Şahin, "Biz bir marka değer yarattık ve bunu da sözümüzün arkasında durarak sağladık. Projelerimizde öngördüğümüz teslim tarihlerine her zaman sadık kaldık. 30 yıllık bir şirketiz. Kendi projelerimizi kendimiz hazırlıyoruz. Kendi mobilyamızı kendimiz yapıyoruz. Birbiriyle bağlantılı işler gerçekleştiriyoruz. Sadeet zinciri gibi. Bir müşteri diğer müşteriyi kendisi getiriyor. Bizim satışlarımızın yüzde 60'ı dost tavsiyesi şeklindedir.  Bu da bizim için gurur vericidir" şeklinde konuştu. 


Gözlem


Geri Dön