05 / 05 / 2024

GROHE’den Essence bataryaları!

GROHE’den Essence bataryaları!

Essence farklı banyo tarz ve konfigürasyonlarına kolaylıkla uyum sağlayabildiğinden, birbirine benzeyen iki GROHE Essence banyosu bulmak mümkün değil. Silindirik şekli, nereye monte edilirse edilsin Essence’ı bir tasarım klasiği haline getiriyor.



Essence farklı banyo tarz ve konfigürasyonlarına kolaylıkla uyum sağlayabildiğinden, birbirine benzeyen iki GROHE Essence banyosu bulmak mümkün değil. Silindirik şekli, nereye monte edilirse edilsin Essence’ı bir tasarım klasiği haline getiriyor. Geniş boyutlardaki seçenekleri, lavabodan duş ve küvete kadar banyonun baştan aşağı kişiselleştirilmesine imkan veriyor.


GROHE, yeni S boyutlu versiyonu piyasaya sürerek süregelen başarı hikayesinde yeni bir bölüm ekledi. Klasik Essence bataryasının modern ve daha ince bu yeni yorumunda, farklı silindirler organik olarak birbirinin içine akıyor. Gerek minimalist dekorlar, gerek sofistike iç mimari tarzları, gerekse nostaljik ambiyanslar için mükemmel net ve şık bir tasarım ortaya çıkıyor.


Yeni Essence’ın çıkış ucu lavaboya doğru kıvrılması nedeniyle daha önceden satışa sunulan üç büyük üç ürün grubu ile de benzerlik gösteriyor. 150 derecelik dönme aralığı ile suyun tam olarak istenen yere yönlendirilmesini sağlayan ayarlanabilir GROHE AquaGuide perlatör de bu yenilikçi çıkış ucunun diğer güçlü yönünü oluşturuyor. Lavabonun biçimi ne olursa olsun, Essence yelpazesi buna mükemmel şekilde uyacak doğru bataryayı sunuyor.


Geniş varyant yelpazesi

Essence yelpazesi her türlü spesifik gereksinime uygun doğru bataryayı barındırıyor. Ürünler, gerek Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostatlar gerekse GROHE Rainshower® Cosmopolitan ve Euphoria Cosmopolitan serilerinden duş ve duş sistemleri ile birlikte kullanıma da uygun. Banyoya daha da fazla tarz katmak için ise, GROHE sıvı sabunluklardan cam fırçalıklara, havluluklardan bornoz askılıkları ve küvet tutamağına kadar Essential aksesuar yelpazesini de tüketicileriyle buluşturuyor.



Geri Dön