02 / 05 / 2024

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Bakan Pakdemirli, "Gübre ve mazot fiyatlarının arttığının farkındayız. Bütçemiz dışında neler yapabiliriz, kurumlarımız ve bakanlıklarımızla birlikte çalışıyoruz. Sizlere ekstra bir girdi desteği sağlayabilir miyiz, çalışıyoruz." dedi.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçinin artan girdi maliyetleri sebebi ile yaşadığı zorlu mücadelenin farkında olduklarını belirterek, "Gübre ve mazot fiyatlarının arttığının farkındayız. Bunlarla alakalı bütçemiz dışında neler yapabiliriz, kurumlarımız ve bakanlıklarımızla birlikte çalışıyoruz. Sizlere ekstra bir girdi desteği sağlayabilir miyiz, çalışıyoruz." dedi.

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Manisa programı kapsamında Kula'da bir sığır çiftliğini ziyaret eden Bakan Pakdemirli, Yunusemre Kültür Merkezi'nde muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Pakdemirli burada yaptığı konuşmada dünyada kuraklık ve salgın nedeniyle gıda temininde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, üretime sağladıkları destekle hiçbir vatandaşın boş raflarla karşı karşıya kalmadığını, kimsenin mağdur olmadığını ifade etti

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön