17 / 05 / 2024

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Bakan Pakdemirli, "Gübre ve mazot fiyatlarının arttığının farkındayız. Bütçemiz dışında neler yapabiliriz, kurumlarımız ve bakanlıklarımızla birlikte çalışıyoruz. Sizlere ekstra bir girdi desteği sağlayabilir miyiz, çalışıyoruz." dedi.



Türkiye'nin yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gıda ihracatını geçen yıl yüzde 20 arttırdığını, toplam tarımsal hasılada Avrupa'da birinci, dünyada ilk onda yer aldığını hatırlatan Pakdemirli, Türk çiftçisinin kıt kaynakları çok iyi kullanabildiğini ifade etti.

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yüzde 100 artış olacak!

Altında ters rüzgar! Altın fiyatları yükselecek mi?

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön