20 / 05 / 2024

Gültepe Toplu Konutları teslim için gün sayıyor!

Gültepe Toplu Konutları teslim için gün sayıyor!

Gültepe (Çinçin) Toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Bugüne kadar Çinçin'de toplam 2000 gecekondunun yıkıldığı alanda bambaşka bir mahalle doğdu.




Altındağ'da çarpık yapılaşmanın önünü kesen Başkan Tiryaki ve ekibi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Altındağ'da değişim tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Tiryaki, Gültepe Mahallesi'ne de bambaşka bir görünüm kazandırıyor. Gültepe (Çinçin) Toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Bugüne kadar Çinçin'de toplam 2000 gecekondunun yıkıldığı alanda bambaşka bir mahalle doğdu. 

Çinçin 3. Etap Toplu Konutlan'nda Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimleriyle 289 aile, yeni evlerine taşınmak için gün sayıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na ait B1-1, B1-3, C2 ve C3 bloklarında bulunan 122 dairenin teslimi için de sözleşme imzalama süresi devam ediyor


Anayurt


Geri Dön