18 / 05 / 2024

Gümüş altını tahtından edecek! İslam Memiş müjdeyi verdi! Gümüşü olanların parası katlanacak!

Gümüş altını tahtından edecek! İslam Memiş müjdeyi verdi! Gümüşü olanların parası katlanacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,  2023 yılında gümüş fiyatlarında yükselişlerin devam edeceğini belirterek gümüşün, altını tahtından edeceğini söyledi.



GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN EDECEK!

Gümüş fiyatları yeni yıla rekorla girerken İslam Memiş, yükselişlerin arkasının geleceğini açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: ‘‘Son 3 yıldır gümüş fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2022 yılında altını tahtından eden bir gümüş fiyatı var karşımızda.

Gümüş altını tahtından edecek! İslam Memiş müjdeyi verdi! Gümüşü olanların parası katlanacak!

Geçen yıl altın yüzde 43 kazandırırken, gümüş ise gram tarafında yüzde 45 kazandırdı. Gümüşün gramı 2022 yılına 9,92 liradan başlamıştı ve 14,35 lira seviyesinden yılı tamamladı. Daha yeni yılın ilk günlerinde gümüşün gram fiyatı bugün 14,65 lira seviyesine kadar yükseldi.

Kapalıçarşı piyasasında ise 15 lirayı aştı diyebiliriz. Gümüş tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü’’ dedi ve gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Memiş: '' Özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatının 20 lira seviyesine, gümüşün ons fiyatının da 40 dolar seviyesine bir yükseliş görmemiz mümkün olabilir. '' dedi. 

Gümüş 20 lira olacak! Altın Kahini İslam Memiş tarihi açıkladı! Yatırımcıların etekleri zil çaldı! Acil bakın!

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön